WEBDESIGN

Afb.Bedrijf starten? Nieuwe vereniging opgericht? Oude site traag geworden of gehackt? Webshop nodig? Red Pixl Media heeft altijd een passende oplossing. 

Een moderne site zoals jij dat voor ogen hebt. Voorzien van een goed werkend Content Management Systeem zodat je zelf op eenvoudige manier je site up to date kunt houden. Ook in combinatie met bijvoorbeeld Facebook of Twitter. En een goede responsive lay-out, op zowel pc, tablet als smartphone.

Red Pixl Media bouwt websites voor bedrijven, stichtingen en verenigingen. Van simpele standaard lay-out tot state-of-the-art design. Met user management, content management, webshop, online inschrijvingen, newsfeed, fotoalbum, teveel om op te noemen.

Betrouwbare hosting op servers in Nederland gestationeerd in één van de best beveiligde datacenters. Zowel fysiek als digitaal.

Ook verzorgt Red Pixl Media het technische onderhoud van de CMS-systemen door regelmatig beveiligingsupdates uit te voeren om de site probleemloos te laten functioneren.

Neem gerust eens contact op via het contactformulier of bel met 0623 649 267 in informeer naar de verrassend scherpe prijzen!